04-05-2018

Hampton by Hilton Gdańsk Airport poszukuje Kandydatów na stanowisko Szef Kuchni

Dynamicznie rozwijająca się Spółka Chopin Airport Development sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, realizująca projekty hotelowe oraz zarządzająca hotelami, do trzygwiazdkowego hotelu Hampton by Hilton Gdańsk Airport poszukuje Kandydatów na stanowisko:

Szef Kuchni

Miejsce pracy: Gdańsk

Zarys stanowiska:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym nadzorem i kierunkiem Pracodawcy, będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi, przyjęcia bankietowe oraz inne zlecone kulinarne działania. Do obowiązków będzie należało wspieranie Pracodawcy w pozyskiwaniu, kontroli, nadzorze i w szkoleniu zatrudnionego personelu. Wybrany kandydat będzie odpowiedzialny za zarządzaniem zespołem pracowników kuchni, całościową organizację pracy podległego zespołu, kontrolę i nadzór procesu zamówień i dostaw produktów oraz przeprowadzanie inwentaryzacji.

Wymagania:

• minimum roczne doświadczenie na równorzędnym stanowisku pracy lub 2 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Zastępcy Szefa Kuchni
  • wykształcenie gastronomiczne
  • praktyczne doświadczenie w planowaniu i realizacji produkcji gastronomicznej
  • doświadczenie w opracowywaniu i aktualizacji menu
  • umiejętność kalkulacji kosztów produkcji tzw. food cost oraz odpowiedzialność za jego utrzymywanie na odpowiednim poziomie
  • praktyczna umiejętność kontroli kosztów i efektywności pracy
  • przestrzeganie wypracowanych standardów i zasad pracy oraz ich egzekwowanie względem podległego personelu
  • umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej
  • doskonała organizacja pracy
  • utrzymywanie czystości w miejscu pracy i stosowanie najwyższych standardów higieny podczas przygotowywania żywności
  • bardzo dobra praktyczna znajomość procedur HACCP
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym w godzinach nocnych
  • książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • wysoka kultura osobista
  • mile widziana znajomość j. angielskiego a także doświadczenie zawodowe zdobyte w branży gastronomicznej / usługowej

Oferujemy:

• Pracę w stabilnej i prestiżowej firmie
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, stałe wynagrodzenie zasadnicze
  • Premię zgodnie z regulaminem premiowania w Spółce
  • Opiekę medyczną sponsorowaną przez pracodawcę oraz możliwość skorzystania z dodatkowych pakietów na specjalnych warunkach
  • Rozbudowany pakiet świadczeń socjalnych
  • Pakiety ubezpieczeń na życie dla pracownika i członków rodziny na preferencyjnych warunkach
  • Obiady pracownicze na specjalnych warunkach
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji poprzez profesjonalne szkolenia
  • Uczestnictwo w programie MultiSport – karta Benefit

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego do 18 maja 2018 na adres email:

kamil.lipski@hilton.com

W tytule maila prosimy o wpisanie nazwy stanowiska, na które została wysłana aplikacja.

Prosimy o dopisanie w CV klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzanego przez firmę Chopin Airport Development Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Żwirki i Wigury 1 (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych, Dz.U. z 2002 r., nr 101 poz. 926 ze zm.) Podanie danych jest dobrowolne. Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na o prawie dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania i aktualizowania.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Pozostałym osobom dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.